Het is alweer geweest, we kijken alweer uit naar de volgende keer. Hieronder wat we allemaal op ons bordje hebben gehad. Ernaar kijken kan ook, hier.

Amuse:

Stokbrood met aiöli en kruidenboter

Voorgerecht:

Visterrine van zalm met daarin een rollade van schartongfilet, met spinazie en gamba’s met remoulade saus, sla, kom kommer, tomaat en zure rode ui

Tussengerecht:

Soep van groene pompoen en gefruite bolletjes pompoen

Hoofdgerecht:

Varkenswang met champignonjus, spekbonen, wortel, champignon, gnocchi, bietenstampot, kriel, andijvie rolletje

Nagerecht:

Glaasjes kwartet: Panna cotta met rode vruchten saus, Creme brulee Koffie room met karamelsaus Yoghurtmousse

Koffie met

slagroom truffel en grand marnier

BB

ONS MENU

Van afgelopen keer
Made by TheBridge
De Boogerd Hoorn ton@broedersz.nl bel maar niet
BoogBuuren BB
Het is alweer geweest, we kijken alweer uit naar de volgende keer. Hieronder wat we allemaal op ons bordje hebben gehad. Ernaar kijken kan ook, hier.

Amuse:

Stokbrood met aiöli en kruidenboter

Voorgerecht:

Visterrine van zalm met daarin een rollade van schartongfilet, met spinazie en gamba’s met remoulade saus, sla, kom kommer, tomaat en zure rode ui

Tussengerecht:

Soep van groene pompoen en gefruite bolletjes pompoen

Hoofdgerecht:

Varkenswang met champignonjus, spekbonen, wortel, champignon, gnocchi, bietenstampot, kriel, andijvie rolletje

Nagerecht:

Glaasjes kwartet: Panna cotta met rode vruchten saus, Creme brulee Koffie room met karamelsaus Yoghurtmousse

Koffie met

slagroom truffel en grand marnier

ONS MENU

Van afgelopen keer
De Boogerd Hoorn Ton@broedersz.nl
BoogBuuren BB
BB BoogBuuren