© Ton Broedersz 2017
Keukenpraatje
Blog Recepten index
Made bij The Bridge
Voorlopig weer even genoeg luxe gehad. We gaan vandaag budget-koken SPAGHETTI MET HERFSTGROENTE Hoofdgerecht, voor 4 personen: 5 el olijf olie 400 gram gehakt 2 grote uien, in partjes 1 teen knof¬look, gesnipperd 2 winterwortels, in stukjes 250 gram pom¬poen, in stukjes l pakje tomatenblokjes (400 gram) 2 groente-bouillonblokjes ½  tl komijnzaad peper en zout 2 takjes verse peterselie 500 gram spaghetti Verhit olijfolie in grote braadpan. Bak gehakt, al roerend met een vork, rul en bruin. Voeg uisnippers toe, bak tot ze zacht zijn. Voeg knoflook en winterwortel toe, bak ca 5 min. Voeg pompoen, toma¬tenblokjes, komijnzaad en verkruimelde bouillonblokjes en kopje water toe. Laat op een zacht vuur in ca 30 min gaarsudderen. Breng flink op smaak met zout en peper. Roer pompoen een beetje stuk. Kook intussen de spaghetti in water met zout al dente, zoals op de verpakking staat omschreven. Bestrooi met gehakte peterselie en serveer in hete, diepe borden. .
Maandag 7 december Dinsdag 8 december Donderdag 10 december frittata spaghetti kalkoen/Kerrie salade