© Ton Broedersz 2017
Keukenpraatje
Blog Recepten index
Made bij The Bridge

Eieren.

We hebben wel eens eieren over, gewoon teveel in huis gehaald en we willen geen oude eieren dus op tijd opmaken die eieren en hoe lekker is het om zelf een eier salade te maken. EIERSALADE MET BIESLOOK 6 eieren 2 el yogonaise 1 tl mosterd versgemalen peper en zout flinke hand verse bieslook 1 el kappertjes Kook eieren in 10 min hard. Pel ze, houd een half ei achter en hak de rest fijn. Hak kappertjes, knip bieslook fijn. Meng gehakt, ei, kapper-tjes, bieslook, mosterd, yogonaise, peper en zout. Garneer met een half ei en wat takjes bieslook. Heerlijk op toast, een pistoletje of een zondagse croissant! .
Dinsdag 20 april woensdag 21 april vrijdag 23 april zaterdag 24 april Huzarensla Artisjokken Tagliatelle met zalm